Nieuwe website live!

Nieuws

Over 9Yards • 2024-06-02
Met heel veel trots willen wij u op de hoogte brengen van het feit dat wij ons logo en onze website vernieuwd hebben. Een compleet nieuw design ontwikkeld vanuit een nieuwe belofte passend bij onze positionering én ambities als digital agency voor vandaag en morgen: We. Trust. Tech.

In de dynamische online wereld volgen de veranderingen op het gebied van regulering, veiligheid, technologieën en mogelijkheden zich razendsnel op. Als online bureau is het van belang om hier snel op in te kunnen spelen, en waar nodig de belangrijkste ontwikkelingen snel te kunnen adopteren, om vervolgens richting klanten als adviseur en ontwikkelaar mee te kunnen nemen. In het licht van dit veranderende speelveld hebben wij ervoor gekozen om onze positionering als partner, dienstverlener en digital agency aan te scherpen naar de toekomst toe. Als volgt hebben wij dat geformuleerd:

'Wij zijn een tech-driven digital agency dat zich focust op de ontwikkeling en onderhoud van goedwerkende, fraaie en renderende online omgevingen met een specialisatie in e-commerce. Om dit te realiseren geloven wij in een transparante samenwerking tussen klanten, partners en onze medewerkers gebaseerd op wederzijds vertrouwen in elkaar kennis en kunde. Vanuit deze basis werken wij vandaag aan de mogelijkheden van morgen.'
We. Trust. Tech.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie op het gebied van e-commerce kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer onze dienstverlening.