9YConnect

Expertise

We. Connect. Tech.

Met 9YConnect leveren en ontwikkelen wij koppelingen tussen alle noodzakelijke software voor het maximaal laten renderen van uw e-commerce activiteiten. Koppel via 9YConnect bijvoorbeeld je webshop met boekhoudsystemen, vervoerders, ERP, marktplaatsen en alles wat u verder nodig heeft. Door het integreren van verschillende software systemen is het met 9YConnect mogelijk om datastromen op elkaar af te stemmen en te synchroniseren. 9YConnect laat data voor je werken!

Software integratie

9YConnect biedt een naadloze integratie met en tussen uw bestaande systemen, waardoor efficiënte gegevensuitwisseling en communicatie tussen verschillende applicaties en platforms gerealiseerd kan worden.

Data synchronisatie

Met 9YConnect zorgt u voor (realtime) gegevenssynchronisatie tussen al uw verbonden systemen, waardoor er altijd nauwkeurige en actuele informatie beschikbaar is met één master data systeem.

Workflow automatisering

9YConnect stroomlijnt en automatiseert workflows, verminderd handmatige taken en verbetert de operationele efficiëntie, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw bedrijf laten groeien.

KOPPELKRACHT
9YConnect van 9Yards

Heeft u 9YConnect nodig voor uw website of webshop? Neem contact met ons op om een koppeling aan te vragen en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen over de kosten en doorlooptijd.

UITLEG
Wat is Middleware?

9YConnect is een zogeheten Middleware. Middleware is de software tussen een besturingssysteem en de toepassingen die erop worden uitgevoerd. Middleware functioneert in feite als een verborgen vertaallaag en maakt communicatie en gegevensbeheer mogelijk voor gedistribueerde toepassingen.

Voorbeeld: Koppeling Pantheon ERP met Magento.
Voorbeeld: Koppeling Exact en Bol met Magento.
VERBETER
Data Consistentie

9YConnect biedt talloze voordelen, waaronder verbeterde gegevensconsistentie, gestroomlijnde activiteiten en verbeterde gebruikerservaringen. Door als brug te fungeren tussen verschillende softwareapplicaties maakt 9YConnect naadloze communicatie en data-integratie mogelijk, wat resulteert in een efficiënter en betrouwbaarder systeem. Met 9YConnect kunnen bedrijven processen automatiseren, handmatige fouten verminderen en de nauwkeurigheid van gegevens op verschillende systemen garanderen. Dit bespaart niet alleen tijd en middelen, maar verbetert ook de algehele gebruikerservaring door realtime en consistente informatie te bieden.