Magento Experts

Expertise

ADOBE E-COMMERCE / MAGENTO
Een krachtig platform voor complexere e-commerce omgevingen
Adobe e-commerce (Magento) is een krachtig, flexibel en schaalbaar platform voor bedrijven met een complexere e-commerce behoefte. Het grote voordeel van Magento is dat maatwerk wordt toegejuicht, en zodoende zijn er praktisch geen restricties qua ontwikkel behoefte. Bij 9Yards zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte Magento e-commerce-oplossingen om aan uw unieke zakelijke behoeften te voldoen.

Inzicht in uw behoeften en doelstellingen

We beginnen met een analyse van uw zakelijke vereisten en doelstellingen. Dit helpt ons om de Magento-implementatie af te stemmen op uw specifieke behoeften.

Ontwerp en ontwikkeling van uw Magento omgeving

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars creƫert een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke omgeving die uw merk versterkt en klanten aanspreekt.

Integratie van uitbreidingen en koppelingen

We breiden uw Magento omgeving naar wens uit met extra functionaliteiten en alle denkbare koppelingen voor een optimaal gebruikersgemak, intern en extern.
Magento is een bewezen oplossing voor (grotere) B2C webshops en B2B inkoopportalen
Sinds heel veel jaren is Magento, nu Adobe e-commerce, een veelvuldig gekozen e-commerce platform voor de grotere merken en bedrijven uit de hele wereld. Men kiest dit platform vanwege de robuustheid, schaalbaarheid, veiligheid, maakbaarheid en tegenwoordig ook toekomstgerichtheid. Met 9Yards hebben wij ons gespecialiseerd om Magento ook toegankelijk te maken voor het MKB en zelfs het kleinbedrijf. Wij vinden namelijk de maakbaarheid van het platform in een steeds complexer wordende IT-wereld een groot voordeel om voor Magento te kiezen. En dat maken wij mogelijk voor ieder bedrijf, en voor (bijna) ieder budget.
De voordelen van Magento
Geen licentiekosten verbonden aan de software - Geschikt voor B2C, B2B en D2C - Uitbreiden met maatwerk - Veilig, bewezen en robuust - Ondersteuning van vele talen en munteenheden - Geen SaaS - Shop is jouw eigendom - Continu internationale (door)ontwikkeling van modules en extensies.